«Господь врятував нас руками лікарів»: у Луцьку прооперували онкохворого хлопчика Рому Гальчика

«Господь врятував нас руками лікарів»: у Луцьку прооперували онкохворого хлопчика Рому Гальчика
Джерело - https://www.facebook.com

У Луцьку лікарі прооперували хворого на рак мозку хлопчика Романа Гальчика, якому відмовили у лікуванні ізраїльські та італійські клініки.

Про це повідомила у Facebook мама дитини Світлана Гальчик.

Нагадаємо, останній часом хлопчикові стало гірше.

«Ці чотири попередні дні ми жили в пеклі, те, що робилося з Ромою, Господи, не дай таке комусь пережити. Від болі в голові він дер на собі шкіру, була сильна блювота, нічого не їв», – розповіла мама.

За її словами, вона вже втрачала надію на будь-яку допомогу, і звернулись в обласну лікарню, щоб дитину знеболювали.

«Йому не помагали навіть наркотичні знеболювальні. Він кричав від болю. Сьогодні, коли його забрали в реанімацію, я вже реально опустила руки.
Але дякуючи лікарям з Луцька, які взялися боротись за його життя, які не здались, вони провели операцію», – зазначила жінка.

Вона розповіла, що 5-годинна операція пройшла успішно. 

«Я знаю, що це все наші з вами молитви, і Господь нам допоміг, він продовжив життя Ромі, він дав нам шанс і надію не здаватись», – ідеться у дописі.

Зараз хлопчик в реанімації.

«Відходить від наркозу, вже піддихує сам, очки відкривав. Він дуже втомлений. Те, що він витримав, те, як він кричав до лікарів "допоможіть, спасіть, я не можу"... Чому, чому дітки, хворі на рак, мають витримувати такі болі? Де в тій дитині стільки сили боротись за життя? І як я можу здатись і дати йому доживати ось так, в таких муках, коли він хоче жити? 
Господь знову нас врятував руками лікарів. Це чудо», – пише мама.

«Зараз головне, щоб Рома почував себе добре, щоб пройшли болі. За три доби він дуже схуд, будемо його відновлювати. Я просто хочу знову його обняти, почути "мама, ти хайося", побачити його посмішку. Аби він легко відійшов, і все в нас буде добре. Сьогодні Ромі виповнилось 3.8, і це вже 10 місяць нашого ракового життя», – констатує жінка.

«І ми продовжуємо! Ми не здаємось! Заради сина ми не маємо права. Я використаю усі шанси, усі!» – запевняє вона.

Нагадаємо, 3-річний хлопчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Лікування у турецький клініці не принесло бажаних результатів, пухлина залишилася і з’явилися три нові в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів: 4-та стадія раку. Нещодавно після першого блоку хіміотерапії онкохворого волинянина Романа Гальчика лікарі відпустили додому. Вже на Волині стан онкохворого раптово погіршився.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко дав нагороди п'ятьом волинянам
Наступна новина У лісі на Волині назбирали білих чорниць. ФОТО
Останні новини
Схожі новини