Діти-театрали з Луцька здобули гран-прі всеукраїнського фестивалю

Діти-театрали з Луцька здобули гран-прі всеукраїнського фестивалю

Дитяча театральна студія «ДогориДриґом» з Луцька привезла нагороди із восьмого відкритого фестивалю-конкурсу самодіяльних шкільних та дитячих театрів «Перевтілення», який відбувся у Києві.

Про це йдеться на сторінці студії у Фейсбуці.

«Київ подарував нам не лише чудову погоду, а й неймовірні миті перебування на Фестиваль «Перевтілення». І ми привезли до Луцька головну нагороду – Гран-прі фестивалю! Серед 19 вистав з восьми міст України саме наше «Кульбабове вино» за однойменним твором Рея Бредбері визнане найкращим!» – йдеться у повідомленні.

Крім того, Мирослав Тараймович та Вірослав Порицький стали найкращими виконавцями ролей другого плану, Михайло Нєдєльський отримав відзнаку за найкращу чоловічу роль, а Дарія Бабкіна перемогла в номінації «Королева епізоду».

Для довідки. Фестиваль проводить народний студентський театр «Вавилон» та Центр культури та мистецтв Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. 

Захід проводять, щоб сприяти розвитку шкільного та позашкільного театрального аматорського мистецтва, формувати у дітей почуття прекрасного, збагачувати репертуар аматорських художніх колективів та підвищувати їх виконавську майстерність. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині стартував лісівничий футбольний чемпіонат
Наступна новина Луцька мережа Kava Avenue почала збирати паперові стаканчики на переробку
Останні новини
Схожі новини