Дивіться сьогодні програму «Відкрита влада. Область»

Дивіться сьогодні програму «Відкрита влада. Область»

Обласна рада спільно з ТРК «Аверс» продовжує серію дискусійних телепрограм «Відкрита влада. Область».

Тема сьогоднішнього ефіру: Зміни до обласного бюджету: чого очікувати волинянам від поповнення обласної казни?".

Початок прямого ефіру на телеканалі "Аверс" о 19.30.

Депутати пояснять  свої позиції при   голосуванні за  внесення змін до обласного бюджету на черговій 19 сесії, яка відбулася 4 квітня.

Нагадаємо,

облрада розподілила вільний залишок обласного бюджету, що становить майже 64 млн грн, а також залишки медичної та освітньої субвенцій.

 

 

Одним з пріорітетів нинішніх змін до обласного бюджету була підтримка закладів обласної комунальної власності. Найбільше коштів з вільного залишку, а саме 35 млн грн  спрямовано на  галузь охорони здоров'я.

На що використають ці кошти і які завдання варто поставити далі перед радою при наступному коригуванні головного кошторису області?

В сьогоднішньому ефірі  очікуємо: Романа Карпюка - заступника голови обласної ради; Ірину Вахович - голову постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики; Любов Ліпич -  секретаря постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики; Анатолія Грицюка - члена постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики;  Миколу Булігу - голову постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області; Сергія Сівака -  заступника голови   постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства тав Василя Грома - консультанта з бюджетних питань Асоціації міст України.
 

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин, який до смерті забив матір, раніше відсидів за вбивство батька. ВІДЕО
Наступна новина ЛНТУ презентував ролик про переваги студентського життя. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини