Для клієнтів «Інвестора» створили закритий Клуб добрих сусідів. Що пропонують?

Для клієнтів «Інвестора» створили закритий Клуб добрих сусідів. Що пропонують?

Ціни «як для своїх» і постійні бонуси від партнерів – пропозиції, які Будівельна компанія «Інвестор» об’єднала у програму лояльності для своїх клієнтів. Ділитися інформацією про усі ці можливості будуть у закритому телеграм-каналі «Клуб добрих сусідів».

«Клієнтів стає дедалі більше, і виникла ідея створити таку систему комунікації, яка допомогла б швидко та ефективно надавати їм усю важливу інформацію. Це не тільки новини про будівництво житлових комплексів, де вони купили нерухомість, а й багато спеціальних пропозицій та бонусів, які доступні тільки клієнтам «Інвестора». Ми вирішили зібрати наших діючих клієнтів у закритий телеграм-канал, де будемо розповідати про цікаві речі, які їм пропонуємо», – розповідає керівниця відділу продажів та маркетингу компанії Ірина Новосад.

Що отримають у «Клубі добрих сусідів»?

1. Інформацію про бонуси та знижки від компаній-партнерів. Таких партнерських програм є багато і плануються нові, тому за допомогою телеграм-каналу «Інвестор» зможе оперативно повідомляти про це всіх мешканців. Наприклад, наразі «Інвестор» співпрацює із:

  • магазином «Фокстрот» (таким чином, БК «Інвестор» надає клієнтам подарункові сертифікати на техніку у «Фокстроті»); 
  • гіпермаркетом «Нова лінія», який забезпечує безплатну доставку до ЖК «Супернова»;
  • виробником меблів «МакКо»;
  • компанією «Ajax», яка є лідером на ринку безпровідних охоронних систем;
  • студією кухонь «Markson», які дають 5% знижки усім клієнтам «Інвестора» та ін.

2. Фото- та відеозвіти з будівництва житлових комплексів. Серед клієнтів є немало людей, які мешкають за кордоном, і їм важливо бачити, як просуваються роботи на будівельному майданчику.

3. Спеціальні ціни на нові покупки. Серед клієнтів «Інвестора» є багато тих, хто приходить по нерухомість вдруге, а то і втретє. Для них компанія пропонуватиме спеціальні ціни «як для своїх».

«Ми дуже цінуємо таких клієнтів, адже це люди, які вже знають нашу якість будівництва та мали змогу відчути комфорт проживання в наших житлових комплексах. Відповідно, роблять повторний вибір на підставі тривалої співпраці з нами. Нам це особливо приємно, і тому хочемо запропонувати їм кращі умови при повторній купівлі нашої нерухомості або ж якщо купувати будуть близькі родичі», – розповіла Ірина Новосад.

4. Додатковий бонус у вигляді стікерів із працівниками «Інвестора» та інший тематичний розважальний контент. «Інвестор» обіцяє наповнювати телеграм-канал не тільки цінними пропозиціями, а й цікавою інформацією.

Працівники «Інвестора» стали стікерами

Стікери можна додати, перейшовши за посиланнями:

Як приєднатися до «Клубу добрих сусідів»?

Перша і обов’язкова умова – купити квартиру чи іншу нерухомість Будівельної компанії «Інвестор» 😉

Якщо ви вже діючий клієнт «Інвестора», напишіть у телеграм своєму менеджеру із продажів.

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3-й поверх),

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»).

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні не можуть виявити нових штамів коронавірусу, бо немає сучасної лабораторії, – нардеп
Наступна новина У Луцьку на одній з вулиць цілий день не буде води
Останні новини
Схожі новини