Для Луцької райлікарні куплять томограф за 8 мільйонів гривень

Для Луцької райлікарні куплять томограф за 8 мільйонів гривень
Томограф. Фото ілюстративне

До кінця цього року «Луцька центральна районна лікарня Луцької районної ради» отримає новеньке візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини – комп’ютерний томограф.

Про закупівлю повідомило КП «Луцька центральна районна лікарня Луцької районної ради». Тендерні пропозиції прийматимуть до 3 серпня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 9 вересня. Про це пишуть Волинські новини.

Очікувана вартість обладнання становить 8,2 мільйона гривень.

Мова йде про комп’ютерний томограф із високочастотним, високовольтним генератором, системою двостороннього зв’язку з пацієнтом, реконструкцією тривимірних зображень, фільмуванням, віртуальною ендоскопією, програмою аналізу судин, функцією видалення кісткових структур, системою зниження дози опромінення тощо.

Томограф мають поставити у лікарні до кінця поточного року. Гарантійний термін на обладнання – 12 місяців із моменту поставки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стоматолог, спортзал, перукар. Ми вивчили інфраструктуру навколо «Паркового кварталу»
Наступна новина Волиняни можуть працевлаштуватися онлайн
Останні новини
Схожі новини