«Для мене це був шок», - лучанка, якій подарували квартиру. ВІДЕО

«Для мене це був шок», - лучанка, якій подарували квартиру. ВІДЕО
Власниця квартири Вікторія Мул. Скріншот з відеосюжету

Чотирьом сиротам із Луцька подарували однокімнатні квартири за кошт держави.

Ключі від новопридбаних квартир чотирьом дівчатам вручили 21 січня, йдеться у сюжеті Sfera-TV.

Щасливими власницями квартир стали Оксана Кулик, Вікторія Мул, Оксана Безименко та Олена Пініна. 

Вікторії Мул 19 років. Наразі вона проживає з бабусею. В невеличкій квартирі, розповідає дівчина, тулиться дев’ятеро людей. Тож отримати власний куточок, це була її мрія.

«Я подала документи на отримання квартири минулого року. Навіть не надіялась, що так швидко буде квартира. Для мене це був шок. І сьогодні дуже важливий день, тому що держава виділила мені квартиру, і я дуже щаслива», – розповіла дівчина.

Ще одна власниця житла  - лучанка Оксана Безименко. Змалечку дівчину виховує тітка, у якої теж є власна сім’я. Тож з віком дівчина, розуміючи, що всім разом тіснувато, винаймала житло. Аж тут, каже зателефонували і повідомили надзвичайно приємну новину.

«Повідомили, що ось така ситуація, що мені дають квартиру. Я дуже щаслива! Не очікувала, що таке може бути», – поділилась дівчина.

Вручаючи ключі від помешкання, голова волинської облдержадміністрації Олександр Савченко висловив сподівання що власне житло повинні мати усі діти, котрі обділені батьківською опікою. І сьогоднішній приклад, це частина шляху.

Більше – у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як лучани розважалися на забаві в «Кораблику». ФОТО
Наступна новина 100 років боротьби: у волинському музеї - виставка до Дня Соборності. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини