Для обговорення реконструкції парку 900-річчя Луцька створили сайт

Для обговорення реконструкції парку 900-річчя Луцька створили сайт

Незабаром почне працювати сайт «Реконструкція парку 900-річчя Луцька», на якому всім бажаючим можна буде обговорити проект, а також внести свої пропозиції.

Про це стало відомо 1 лютого під час обговорення реконструкції парку, передає ВолиньPost.

Роман Литвин, який очолив робочу групу, що розробила новий проект реконструкції парку 900-річчя Луцька, розповів, що сайт запрацює сьогодні, 1 лютого. Туди можна буде надсилати пропозиції щодо концепції парку, а також побачити усі запропоновані варіанти. Він також додав, що раніше створили сторінку парку у Facebook. 

Оскільки за січень жодних пропозицій в управління містобудування та архітектури від лучан щодо змін у парку не надійшло, про своє бачення парку у майбутньому можна буде розповісти на цій онлайн-платформі. 

Під час обговорення місцеві жителі нарікали, що думкою лучан не цікавляться. Зокрема, дехто був незадоволений, що багато територій відповідно до нового проекту будуть зайняті спортивними майданчиками. Також виникла суперечка, чи доцільні там парковки, адже попередній варіант проекту їх не передбачає. 

До слова, чи буде проект реалізований, стане відомо після лютневого засідання міської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як розвиваються інтернет-казино в Україні, попри заборону
Наступна новина Волинські легкоатлети привезли зі змагань оберемок медалей
Останні новини
Схожі новини