Для волинської ТрО зібрали понад 2 мільйони гривень

Для волинської ТрО зібрали понад 2 мільйони гривень

Наприкінці серпня волинський волонтер Сергій Тимчук оголосив про великий збір «Сотка на сотку» на комплекс РЕР Rantelon DTS-2458 для 100 бригади ТрО. Вартість такого комплексу – понад два мільйона гривень.

19 жовтня відбулася благодійна вечеря, під час якої вдалося остаточно закрити збір «Сотка на Сотку». Так, загалом вдалося зібрати 2 050 000 грн, – про це у фейсбуці написав Сергій Тимчук, - пише ВСН.

«Дякуємо Максиму Ткаченку, Валерію Стернійчуку та Анатолію Костику за організацію благодійної вечері на Волині, завдяки якій вдалось остаточно закрити наш збір «Сотка на Сотку», також Олександру Пономарьову, Михайлу Хомі (DZIDZIO) та ведучому Юрію Горбунову. Дякуємо всім, хто підтримував наш збір: друзям, побратимам, волонтерам, педагогам, журналістам, поліції, лікарям, блогерам, спортсменам, зіркам шоу-бізнесу і тисячам волинян і лучан. Всім, хто кожного дня робив, все для того, щоб наш збір якнайшвидше завершити! Донатив, розповсюджував інформацію про збір, проводив аукціони і розіграші…», – йдеться у дописі. 

Волонтер розповів, що благодійний вечір не лише поєднав найкращі пісні артистів та благодійний аукціон з ексклюзивними лотами від зірок шоу-бізнесу, митців, політичних і громадських діячів, а й дуже допоміг Україні.

«Дуже скоро ми з захисниками з Сотки, придбаємо антидроновий комплекс, завеземо його на Донбас і зробимо повний звіт придбання й передачі», – пообіцяв Сергій Тимчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Соцпрацівники покинули 58-річного хворого волинянина в закинутій хаті без вікон та дверей
Наступна новина «Залізне укриття»: інформація про захисні споруди на Волині
Останні новини
Схожі новини