«Дмитрук Лучеськ Півмарафон 2021»: як це було. Фото

«Дмитрук Лучеськ Півмарафон 2021»: як це було. Фото

У Луцьку вшосте відбувся «Дмитрук Лучеськ Півмарафон».

Змагалися спортсмени у неділю, 12 вересня, на дистанціях: 5, 10 та 21 кілометр.

Розпочалися змагання із спільної розминки та хвилини мовчання у пам’ять Ігоря Мартинюка, який помер під час напівмарафону у 2017 році, та директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцькради Олексія Веремійчика.

Бігли спортсмени за маршрутом: пр. Волі – вул. Шевченка – вул. Заповітна – вул. Богдана Хмельницького – вул. Сенаторки Левчанівської – вул. Глушець – вул. Братковського – вул. Плитниця – вул. Замкова – вул Глушець – Центральний парк – вул. Глушець – пр. Волі.

«Подейкують, що біг – це спорт щасливих людей. Давайте сьогодні робити щасливими себе, своє місто, свою країну тому, що ти можеш, ми можемо і можемо усі разом. Легких ніг», – побажав у вітальному слові один з організаторів Тарас Скорупський.

Серед учасників цього року був рятувальник з Луцька, який пробіг 5 кілометрів у робочих обладунках. Каже, мав на собі 15 кілограмів.

«Я хотів показати яка підготовка у наших пожежних рятувальників у області... Тобто, не тільки я можу пробігти цих 5 кілометрів, а кожен з нас може пробігти їх у повній бойовій готовності так, як працюємо на пожежах», – розповів рятувальник.

Вразила підготовка міста до півмарафону учасника з Рівного: «Біглося дуже добре тому, що у вас шикарна атмосфера, супер люди, супер місцева атмосфера. Я з Рівного і, на жаль, у нас порівняти, поки, немає з чим».

Першим пробіг дистанцію 21 кілометр, як і минулого року, Юрій Русюк.

«Щоб пробігти 21 кілометр потрібно, всього-навсього, тренуватися. Наполегливо, кожен день. Ось і весь секрет», – поділився переможець.

Кожен учасник півмарафону у Луцьку мав персональний номер, у якому був чіп. Завдяки цьому фіксувалися персональні результати.

Текст: Ірина Садовник

Фото: Інна Максимчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На виїзді з Луцька сталася ДТП. Двоє людей потраждали
Наступна новина На Волині розшукують чоловіка, який зник дорогою додому
Останні новини
Схожі новини