Дніпропетровщині – 1,8 млрд, Волині – 20 млн. Скільки дали з держбюджету на інфраструктурні об’єкти

Дніпропетровщині – 1,8 млрд, Волині – 20 млн. Скільки дали з держбюджету на інфраструктурні об’єкти

16 червня вийшло розпорядження Кабінету Міністрів щодо розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери. Так, обсяг субвенції до розподілу – 3 428 807,7 гривень. З цих коштів на Волинь надійде лише 20 мільйонів до бюджету Ковельської міської територіальної громади на реконструкцію спортивного ядра стадіону «Локомотив». В той час, коли Дніпропетровській області виділили 1,8 мільярда гривень задля реконструкції 6 об’єктів.

Відповідні знімки розподілу опублікував у себе на сторінці депутат облради Михайло Імберовський.

«Отже, 1,87 мільярди отримає Дніпропетровська область, в тому числі 495 мільйонів рідний Президенту Кривий Ріг, 480 мільйонів – Донецька область, 391 мільйон спрямовано Тернопіллю, 350 мільйонів – Херсонщині, 331 мільйон - Закарпаттю, 120 – Запоріжжю, 142 мільйони – Рівненщині, 100 – Буковині. А що Волинь?..... Матимемо «аж!» 20 мільйонів на реконструкцію стадіону «Локомотив» у Ковелі.

Відповідно до умов використання субвенції пропозиції Мінфіну щодо переліку об’єктів (заходів) для подальшого розгляду і затвердження Кабінету Міністрів України подають обласні держадміністрації. То що Волинська ОДА більше ніяких об’єктів, не подавала, чи Кабмін їх не затвердив?…», – йдеться у дописі.

Повний перелік розподілу тут:

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: що змінилося за добу
Наступна новина Волинян запрошують на «Ніч у Луцькій тюрмі». Що там буде
Останні новини
Схожі новини