Сім'ям загиблих військових Луцької громади виділили по 100 тисяч гривень

Сім'ям загиблих військових Луцької громади виділили по 100 тисяч гривень
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Сім’ям загиблих військовослужбовців Луцької міської територіальної громади виділили по 100 тисяч гривень. 

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 13-го квітня, члени виконавчого комітету під час чергового засідання, – повідомляє пресслужба Луцької міськради. 

«1 млн грн субвенції з обласного бюджету буде виділено для надання матеріальної допомоги по 100 тис. грн сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та відбитті військової агресії Російської Федерації проти України», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, допомогу отримають сім'ї: Олександра Парафенюка, Дмитра Чумаченка, Анатолія Шапошника, Дмитра Давидюка, Євгена Лисенка, Георгія Плісака, Павла Хомика, Юрія Дзятка, Аркадія Зайцева, Віктора Коханюка.

Також члени виконавчого комітету передбачили 50 тисяч грн субвенції для Управління патрульної поліції у Волинській області.

Ще 75 тисяч грн субвенції надали бюджету Ківерцівської міської територіальної громаді на утримання комунальної установи «Об’єднаний трудовий архів» (на зберіганні в установі знаходяться документи ліквідованих установ Прилуцького та Жидичинського старостинських округів).

Крім того, ще 1 млн грн виділили департаменту соціальної політики на організацію харчування вимушено переселених осіб.

Читати також: «Ти завжди будеш нашим сонечком». У Луцьку попрощалися з загиблим добровольцем Андрієм Романовим


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через російську агресію в Україні загинула 191 дитина
Наступна новина Через волинські пункти пропуску повернулися більше 100 тисяч українців
Останні новини
Схожі новини