До бійців на передову приїздили гості

До бійців на передову приїздили гості

Цими вихідними одразу чотири бойові прикордонні загони відзначили день частини. Зараз вони в складі Сил оборони стримують російських загарбників на проміжку від Сумщини до Донеччини.

Про це повідомили на сайті Державної прикордонної служби України. 

Харківський, Луганський, Донецький та Сумський прикордонні загони були створені у жовтні 1992 року, під час розбудови прикордонного відомства незалежної України. Тоді вони мали завдання взяти під контроль і охорону кордону з росією, а сьогодні ці загони стримують збройну агресію північного сусіда. При цьому два загони переформатовані у бригади Гвардії наступу: Луганський – це бригада «Помста», Донецький – «Гарт».

Зважаючи на ситуацію, прикордонники та прикордонниці цих загонів відзначали Дні частини на передовій. Аби ознайомитися з обстановкою, умовами, потребами бійців, вручити державні та відомчі нагороди, Голова Держприкордонслужби побував у пунктах управління та на позиціях низки підрозділів.

Генерал-лейтенант Сергій Дейнеко наголосив, що вже десятиліття прикордонники та прикордонниці з цих загонів знаходяться на передовій російсько-української війни. А з початку повномасштабного вторгнення ці загони постійно перебувають на найбільш активних і відповідальних напрямках та вносять свій неоціненний вклад у майбутню Перемогу України.

Вдячний вам за все, що ви робите сьогодні, за те що ви захищаєте нашу державу, не даєте ворогу просунутися вглиб нашої території. Україна була, є, і буде! Український народ, українська нація обов'язково переможе! – сказав Сергій Дейнеко воїнам Держприкордонслужби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Викрили ділків, які переправляли через кордон військовозобов’язаних чоловіків
Наступна новина Хотів втекти за кордон: на Волині затримали молодика з Черкаської області
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні