До Дня захисту дітей у Луцьку створили арт-інсталяцію. ФОТО

До Дня захисту дітей у Луцьку створили арт-інсталяцію. ФОТО

Сьогодні, 1 червня, з нагоди міжнародного Дня захисту дітей на Театральному майдані міста відбулась арт-інсталяція «Добро переможе».

Організатором акції є Благодійний Фонд «Робимо добро дітям». Партнерами заходу є департамент молоді та спорту та Волинська обласна бібліотека для юнацтва. повідомляє міська рада. 

Під час акції організаторами була намальована карта України, після чого на ній розмістили дитячі речі та малюнки діток з різних куточків України. На малюнках традиційно були зображені їхні найбільші мрії – і, звісно, всі вони стосувалися довгожданої перемоги України. Це дуже символічно, адже в дитячих очах джерело незламності українського патріотичного духу, сили та волі на шляху до Перемоги.

Захід також відвідали представники волонтерського проєкту «Діти небесного легіону».

Акція привернула увагу жителів міста до величезної трагедії нашої нації з численних загублених дитячих життів та відібраного дитинства.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку провели в останню дорогу Героя Ігоря Кузьміча. ФОТО
Наступна новина На Волині обстежують місця для купання: що знаходять водолази. ФОТО, ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини