Мирне небо, безкоштовні ліки, високі пенсії: про що мріють діти Волині. ВІДЕО

Мирне небо, безкоштовні ліки, високі пенсії: про що мріють діти Волині. ВІДЕО

У День захисту дітей журналісти з’ясовували, чи готове підростаюче покоління Волині долучитись до справ політичних та що корисного прагне зробити для держави. 

Про це – у сюжеті Сфери-TV.

Особистість із правом на власну думку і позицію та аж ніяк не об’єкт впливу дорослих – так позиціонують дітей за кордоном. Там їх всіляко заохочують вступати в ефективне спілкування з політиками, не боятися висловлювати думку про те, яким вони бачать своє життя та розвиток країни.

Та чи готові до таких змін самі діти? Анастасія бачить себе лише у кріслі президента. Плани, звісно, далекоглядні, однак перед усім дівчинку турбує екологія та достойний відпочинок для людей. 

Тезка Анастасії також не проти взяти активну участь у розбудові держави. Першим ділом, стверджує Настя, потрібно припинити війну.

Дмитро та Гліб – рідні брати. Хлопці вже змалку будують плани на майбутнє і запевняють, що коли подорослішають, активно займуться їх реалізацією.

Закордонні країни вже давно створили Дитячу раду Європи, яка на сьогодні успішно функціонує. У 2019 році буде формуватися нова каденція цієї ради. На думку експертів, всі діти віком до 16 років повинні дізнатися, що у них є можливість взяти участь у виборах до National Eurochild Forum. Якщо ж упустити цю можливість, то Україна стане неконкурентною і не виростить покоління, яке в майбутньому зможе стати депутатами в Європарламенті і вести на рівних діалог з європейськими політиками. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Конкурси, перемоги, бальні танці: чим живе кращий школяр Волині. ВІДЕО
Наступна новина На Волині оголосили найвищий клас пожежної небезпеки
Останні новини
Схожі новини