До Луцька приїдуть «Женихи»

До Луцька приїдуть «Женихи»

Інтригуючу комедію «Женихи», за п’єсою Миколи Гоголя «Одруження», представлять у Луцьку 24 січня.

Показ відбудеться у волинському облмуздрамтеатрі о 19.00, – пише ІА «Волинські новини».

Постановку на Волинь привезуть київські актори. В головних ролях – народний артист України Володимир Горянський.

П'єса Миколи Гоголя «Одруження» є одним із найвеселіших творів автора. Звичайний сюжет про те, як четверо пошарпаних життям наречених сватаються до купецької доньки Агафії Тихонівни, Гоголь перетворив на фантасмагоричну панораму тих часів. Головна героїня п'єси – купецька донька Агафія Тихонівна, якій сваха Текля Іванівна підшуковує нареченого… І ось, не без допомоги свахи, до нареченої сватаються надвірний радник Подколєсін, екзекутор Яїчниця, відставний піхотний офіцер Анучкін і бувалий моряк Жевакін.

Абсолютно нічим не примітний сюжет про чотирьох побитих життям наречених Микола Гоголь перетворив в фантасмагорію дійсності. У його безсмертної п'єси гостра соціальна сатира змішалася з гротеском, у результаті чого автору вдалося виписати неймовірно колоритних персонажів, зовсім не схожих один на одного.

У виставі «Женихи» задіяні: Володимир Горянський, Анна Корж, Олександр Князь, Дмитро Гамлетович, Максим Дашевський, Тетяна Жалей, Віктор Данилюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Трамп дав добро на поставки зброї Україні
Наступна новина Як зберегти здоров'я при сидячій роботі: поради
Останні новини
Схожі новини