«СКОВОРОДІЙСТВО» у день народження філософа. Лучан кличуть на імерсивну виставу

«СКОВОРОДІЙСТВО» у день народження філософа. Лучан кличуть на імерсивну виставу

У день 300-ліття Григорія Сковороди 3 грудня о 18:00 луцький незалежний театр «Гармидер» покаже імерсивну виставу «СКОВОРОДІЙСТВО» за творами філософа і повідомленнями із соцмереж українців. Сценаристка і режисерка: Руслана Порицька.
 
Уже традиційно вистава відбудеться у просторі театру — «Культурному  УКРИТТІ» (вул. Яровиця, 17), яке функціонує від початку літа і де «Гармидер» реалізовує свої соціокультурні проєкти під час війни.

Прем'єрний показ вистави відбудеться у рамках заходів міждисциплінарного проєку «Сковорода у Луцьку», який реалізовує Луцька літературна резиденція «Місто натхнення».

«Вистава відбудеться навіть тоді, коли буде вимкнена електроенергія, адже зразу була поставлена із врахуванням викликів. Країна ”дегенераторів„ не може зрозуміти того, що світло завжди перемагає» — кавже режисерка Руслана Порицька.

Вистава відбудеться навіть тоді, коли буде вимкнена електроенергія, адже зразу була поставлена із врахуванням викликів


Разом із акторами театру «Гармидер» у виставі діють, взаємодіють, пригощають та музикують  учасники акторського курсу, який у листопаді проводив для дорослих Павло Порицький.

Квитки на захід є благодійними у підтримку Волонтерського штабу «АНГАР», який зараз збирає на 10 авто для військових. Тому глядачам запропоновано на власний розсуд обрати свою ціну квитка: 250 або 500 гривень.

Ціна у 500 гривень є символічною, оскільки саме на цій купюрі зображений Григорій Сковорода. Після купівлі квитка глядачі отримують цитату філософа,  яка стане паролем для потрапляння на виставу. Квитки можна придбати за посиланням.

У повідомленні театру йдеться: «Прийди за своїм моментом щастя, пошукай відповіді у саду мудрості Сковороди, прийми реальність й знайди у ній місце для віри».

Фото із передпрем'єрного показу Ігоря ДИНІ. 


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графіки стабілізаційних вимкнень електроенергії на 1 грудня
Наступна новина Міська рада забезпечить джерелами резервного живлення малий і середній бізнес, – Поліщук
Останні новини
Схожі новини