До Луцька приїдуть зірки відомого українського телесеріалу

До Луцька приїдуть зірки відомого українського телесеріалу

Зірки серіалу «Школа» на телеканалі «1+1» вирушать у всеукраїнський тур, а рамках якого приїдуть і до Луцька. 

Про це повідомляє Волиньпост з посиланням на прес-службу телеканалу. 

Відомо, що актори, які виконали головні ролу у серіалі «Школа» на «1+1» вирушать у всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться ряд фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України.

Так, глядачі матимуть змогу зустрітися, особисто поспілкуватись, зробити селфі та взяти автограф у виконавиці ролі вчительки економіки Яніни Андреєвої, популярної блогерки Лізи Василенко, улюбленця дівчат Олександра Петренка, півфіналістки «Голосу країни-8» Анни Трінчер та юної акторки Карини Чернявської.

Фан-зустріч у Луцьку відбудеться 9 травня. 

Зауважимо також, що 10 травня актори будуть у Рівному, 11 травня - у Львові, 12 травня - у Івано-Франківську, 13 - травня у Тернополі, 14 травня - у Хмельницькому, 15 - травня у Винниці. Окрім спілкування із зірками серіалу, на відвідувачів чекають інтерактивні конкурси.

Квитки можна придбати за посиланням.

Нагадаємо, «Школа» – перший україномовний серіал виробництва «1+1 Продакшн», який розповідає про реалії життя школярів та їх стосунки із викладачами та батьками. Стрічка «Школа» стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна).

Нещодавно стрічка була представлена на найбільшій європейській щорічній виставці аудіовізуального контенту MIPTV-2018 у Каннах, де викликала неабиякий інтерес та за перші кілька днів виставки три телекомпанії виявили бажання придбати формат.

Другий сезон серіалу глядачі «1+1» побачать вже восени.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лісник дозволив незаконну вирубку дерев на мільйон, а отримав штраф – 10 тисяч
Наступна новина Відео дня: перед пограбуванням церкви в Тернополі злодій тричі хрестився
Останні новини
Схожі новини