До останнього подиху був вірний Україні: волинянину просять посмертно присвоїти звання Героя України

До останнього подиху був вірний Україні: волинянину просять посмертно присвоїти звання Героя України

26-річному захиснику з Волині Владиславу Мисинюку просять посмертно присвоїти звання Героя України.

Відповідну петицію на сайті Президента України зареєструвала мама воїна Жанна Мисинюк, – пише ВСН.

Десантник 77ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ Мисинюк Владислав Іванович, 22 липня 1997 року народження - жителя села Семеринське Володимирського району Волинської області.

У листопаді 2022 року мобілізований до лав Збройних Сил України. Владислав був навідником 5 мінометного відділення мінометного взводу 3 аеромобільного батальйону військової частини А4355.З лютого 2023 року брав участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави перебуваючи в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

«Йому назавжди 26, здавалось, попереду все життя, скільки планів та мрій, та за свободу і незалежність українського народу він стояв до кінця. Владислав був завжди усміхненим і життєрадісним, дуже добрим та наполегливим, ще з дитинства прагнув до справедливості та чесності. Воїн відважно виконав свій обовʼязок громадянина України. До останнього подиху був вірним своїм побратимам та державі, виборюючи мир та перемогу. Завжди старався підтримувати усіх, переконуючи, що все буде добре», - ділиться мама захисника.

17 серпня 2023 року його життя обірвалось під час мінометного обстрілу поблизу м. Бахмут, Бахмутського району, Донецької області.

На жаль без турботливого сина залишились батьки, без люблячого тата залишились дві маленькі донечки Даніела (5 років), Єва (3 роки).

Підтримати петицію можна за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військового з Волині Залужний нагородив «Сталевим хрестом»
Наступна новина На Волині у снігу застряг автобус міжнародного сполучення з пасажирами
Останні новини
Схожі новини