Добровольцям дозволили проходити лікування та реабілітацію коштом держави

Добровольцям дозволили проходити лікування та реабілітацію коштом держави
Фото ілюстративне

Кабінет Міністрів України надав право воїнам-добровольцям проходити санаторно-курортне лікування та реабілітацію за рахунок держави.

Мова йде про добровольців, які брали участь в антитерористичній операції до 24 лютого 2018 року разом із ЗСУ, МВС, СБУ, Нацгвардією та поліцією, але у подальшому не увійшли до їх складу, повідомила пресслужба Міністерства у справах ветеранів. Відповідне рішення ухвалив уряд під час засідання 13 травня, пише «24 канал».

Що це означає?

Відтепер добровольці мають право користуватися послугами з санаторно-курортного лікування, психологічної реабілітації та соціально-професійної адаптації коштом держави.

Зауважимо, що у грудні 2019 року Володимир Зеленський підписав закон, яким надав воїнам-добровольцям учасника бойових дій. Наразі уже 48 представників добровольчих підрозділів отримали посвідчення учасника бойових дій.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд затвердив перспективний план Волинської області
Наступна новина У Луцьку поки не відновлюють громадський транспорт
Останні новини
Схожі новини