«ДОКТОР СМЕРТЬ» І ВСЯ ЇЇ КОМАНДА МАЮТЬ ПІТИ З МОЗУ!

«ДОКТОР СМЕРТЬ» І ВСЯ ЇЇ КОМАНДА МАЮТЬ ПІТИ З МОЗУ!

     Уляна Супрун упродовж майже 2 років незаконно обіймає посаду виконувача обов'язків міністра. Отримавши два роки тому українське громадянство, Супрун не вийшла з американського громадянства. Відповідно до Конституції України це є незаконним – отже є підставою для позбавлення її українського громадянства. Крім того, відповідно до закону "Про Кабінет Міністрів України" подання на призначення заступників міністра охорони здоров'я робить міністр. Оскільки міністра не було, уряд не мав права призначати Уляну Супрун заступником міністра, а потім виконувачем обов'язків міністра охорони здоров'я.

      Радикальна партія Олега Ляшка вимагає від уряду негайно звільнити всю команду в.о.міністра охорони здоров'я Уляни Супрун та внести подання на зняття з посади самої Уляни Супрун.

      Останньою краплею стало образливе для всіх порядних українців висловлювання її заступника – Олександра Лінчевського.

      15 травня цього року на засіданні Рахункової палати був розглянутий звіт щодо неефективності використання бюджетних коштів на лікування українських громадян за кордоном. Рахункова палата стверджує, що протягом 2016-2017 років 286 млн грн бюджетних коштів, виділених на лікування онкохворих за кордоном, МОЗ використало неефективно. Ще 24 млн грн – використані з порушенням законодавства, а близько 200 млн грн – взагалі не були використані в рамках цієї програми.
      У відповідь на це заступник міністра охорони здоров'я Олександр Лінчевський висловився, що програма не може бути ефективною, тому що всі тяжкохворі люди рано чи пізно помруть: "Щодо ефективності, щодо не результативності та неекономності використання грошей. У сухому залишку – 25% пацієнтів, власне, помирають. Тобто, кожен четвертий лікується за кордоном не ефективно. Друзі, колеги! Це рак. Вони всі помруть. Вони всі помруть без варіантів. І ефективність цієї програми є 0%! Ті проблеми, тобто ці онкологічні захворювання, які, власне, потребують трансплантації кісткового мозку, вони закінчуються смертю. Рано чи пізно. Трансплантація нирки, трансплантація серця, вона не продовжує життя невизначено довго".

      Керівництво міністерства охорони здоров'я перейшло межу: поки міністр порушує Конституцію та незаконно тримається на посаді, її заступник дозволяє собі ганебні висловлювання про онкохворих!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка, втративши роботу, відкрила власний бізнес і досягнула успіху
Наступна новина На заводі BMW у Баварії - пожежа. ФОТО
Останні новини
Схожі новини