«Донька досі пише татові листи», – спогади дружини загиблого атовця з Волині

«Донька досі пише татові листи», – спогади дружини загиблого атовця з Волині
Фото: Українські Новини

Дружина загиблого в АТО волинянина Олексія Шепелюка поділилася зворушливими спогадами про чоловіка. 

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Олексій Шепелюк із Нововолинська загинув в Іловайському котлі на Донеччині 2014-го. Його дружина Марина сама виховує спільних доньок 10-річну Домініку і Женев'єву, 7 років, і ще двох дітей від її попереднього шлюбу — 17-річного Віталія та Маргариту, 13 років.

«Для мене і для Олексія це був другий шлюб. На емоціях не хотіла, щоб чоловік ішов на війну. Але в нього не стояло питання, йти захищати країну, чи ні. Казав: «Мені потрібна твоя підтримка. Якщо не можеш цього зробити, не спілкуватимуся з тобою. Я для того на Донбасі, щоб ви спокійно спали», — пригадала 38-річна Марина Шепелюк.

Олексій загинув у бою в селищі Дзеркальному за 30 км від Іловайська. Майже рік вважався зниклим безвісти. Доки шукали його, наслухалася різного. Говорили, що він переїхав у Росію, бо там народився. В той час його батько служив на Далекому Сході.

«Тіло Олексія упізнали за допомогою експертизи ДНК. На початку найскладніше було те, що не знала, куди звертатися за інформацією. І як пояснити дітям, що сталося. Під час пошуків чоловіка молодша Женев'єва відмовилася ходити до дитсадка. Боялася, що приїде тато, а її не буде вдома. Домініка досі пише батькові листи. Запитує, чому гинуть найкращі, чому йде війна», – розповіла Марина. 

За її словами, найбільше зараз допомагає Віталій. Він залишився за чоловіка у сім'ї.

«Прибирає в домі, інколи пере речі, доглядає за сестрами. Став їм за брата і за батька. Чоловік навчив його всіх хатніх справ, лагодити меблі, сантехніку. Фінансово допомагає. Три роки поспіль улітку підробляє. У чоловіка залишився син 18-річний Денис від першого шлюбу. Він живе з матір'ю. Підтримую з ними зв'язок. Раніше приїжджав часто до нас на свята», – згадує вдова атовця. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зловили волинянина, який віз в Україну контрабандні цигарки. ФОТО
Наступна новина На Волині поліція понад місяць розшукує безвісти зниклого чоловіка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини