Луцькі стоматологи знову вирушили на передову, аби безплатно пролікувати бійців

Луцькі стоматологи знову вирушили на передову, аби безплатно пролікувати бійців
Антон Василюк, Володимир Пацик, Денис Гладков, Роман Чорненький, Катерина Нагірна, Іванна Мартинюк, Володимир Мицак, Дмитро Василюк

Луцькі стоматологи Антон Василюк, Володимир Пацик, Денис Гладков, Роман Чорненький, Катерина Нагірна, Іванна Мартинюк, Володимир Мицак, Дмитро Василюк 13 листопада вирушили в зону АТО/ООС, аби надати бійцям безплатну стоматологічну допомогу. 

Про це «Першому» розповів хірург-стоматолог Антон Василюк.

Це вже четверта поїздка луцьких лікарів у Карлівку, де розташовується кабінет стоматологів-волонтерів «Тризуб-дентал», який лікарі з усіх куточків України облаштовували самотужки. 

«Ми проводимо абсолютно усі стоматологічні маніпуляції, яких потребують наші бійці: видалення, імплантація, так і лікування, гігієна. Допомагаємо абсолютно усім, хто звертається, і, звісно, на безкоштовній основі. Ми можемо допомогти і робимо це. Вже вчетверте їдемо і кількість бажаючих приєднатись лікарів лише збільшується. Це дуже тішить», – розповів Антон Василюк. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Йшли обстріли - ми продовжували лікувати», - луцький стоматолог про поїздку в зону АТО

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бойовики на Донбасі обстріляли два житлових будинки. Людей діставали з-під завалів
Наступна новина У Луцьку п'яний водій збив відомого священника і намагався втекти. Постраждалому відірвало ногу
Останні новини
Схожі новини