Дорога буде безпечнішою: на трасі біля «Ягодина» монтують бар'єрне огородження. ФОТО

Дорога буде безпечнішою: на трасі біля «Ягодина» монтують бар'єрне огородження. ФОТО

Перед міжнародним пунктом пропуску «Ягодин – Дорогуськ» на українсько-польському державному кордоні продовжують працювати дорожники.

Як інформує служба автомобільних доріг області, в умовах воєнного стану дбають про підвищення рівня безпеки дорожнього руху автошляхом М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м.Люблін).

На розділювальній смузі щойно відновленого майже 2-кілометрового відтинку «варшавки» нині влаштовують двостороннє оцинковане бар’єрне огородження. На сьогодні транспортні потоки правого і лівого проїздів уже відокремлює майже 1,4 км нового огородження.

Цьогоріч восени понад 4,1 кілометри металевого оцинкованого бар’єрного огородження установлено на узбіччях та розділювальній смузі ще однієї ділянки автомобільної дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін). Йдеться про відтинок, що пролягає між селами Довгоноси та Старі Кошари Ковельського району.

Автошлях М-07 став безпечнішим, адже дорожнє огородження бар’єрного типу виконує захисну функцію і використовується для запобігання з’їзду транспортних засобів з земляного полотна автошляху, зіткнення з зустрічними транспортними засобами.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині кращі строковики-прикордонники отримали солодкі подарунки. ФОТО
Наступна новина Переселенка з Херсона разом з волонтерами на Волині в’яжуть шкарпетки для військових
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні