На трасі перед «Ягодином» відремонтували чотири смуги. ФОТО

На трасі перед «Ягодином» відремонтували чотири смуги. ФОТО

На автомобільній дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на Люблін) завершили роботи з відновлення дорожнього покриття на ділянці протяжністю майже 2 кілометри. Перед міжнародним пунктом пропуску «Ягодин – Дорогуськ» на чотирьох смугах автошляху і розподільчій частині влаштовано два шари асфальтобетонної суміші завтовшки загалом 15 сантиметрів.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Асфальт укладали і вдень, і вночі.

Згодом майже на всій протяжності цієї ділянки з’явиться нове бар’єрне огородження, за його влаштування вже взялися. За сприятливих погодних умов будуть наносити тимчасову дорожню розмітку.

Автодорогу М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м.Люблін) перед міжнародним пунктом пропуску «Ягодин – Дорогуськ» ремонтують у рамках проєкту «Відкритий кордон», що передбачає ліквідацію вузьких місць на західному кордоні України задля швидкого і системного поліпшення як вантажних, так і пасажирських перевезень Україна – ЄС. Адже в теперішніх реаліях цей автошлях без перебільшення можна назвати «дорогою життя»: ним перевозяться гуманітарні вантажі та експортна продукція, а у перші місяці війни евакуювалось сотні тисяч людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому зоопарку папуга запам’ятав вітання «Слава Україні!»
Наступна новина Волинянка стала лауреатом премії Верховної Ради
Останні новини
Схожі новини