Дороги на Волині місцями засніжені, але проїхати можна, - Укравтодор

Дороги на Волині місцями засніжені, але проїхати можна, - Укравтодор
Фото: besarab.su

Дорожники запевняють, що проїзд по всіх автошляхах державного значення Волинської області забезпечений. 

Йдеться про дороги, що перебувають на балансі Служби автомобільних доріг у Волинській області, – пише прес-служба Украавтодору.

Дорожнє покриття місцями засніжене. Минулої доби для ліквідації ожеледиці та розчищення снігу на державних автошляхах області працювало 30 автомобілів та 45 працівників підрядних дорожніх підприємств, відповідальних за їх експлуатаційне утримання. Під час цих робіт використано 1355 л пального, 207 т піщано-соляної суміші, 6 т солі.

На автошляхах області можлива ожеледиця, тому водіїв і пішоходів просять бути уважними та обережними, дотримуватись правил дорожнього руху.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, до кінця тижня на Волині триматимуться морози, на вихідних - незначне потепління, а далі - знову похолодання.

«У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення Волині – телефонуйте до чергового оператора диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Волинській області за телефоном (0332) 78 54 69», – йдеться у повідомленні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ковельському пологовому - оновлена операційна. ФОТО
Наступна новина Лучани скаржаться на аварійний дашок під'їзду. Комунальники кажуть - не впаде. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини