Лучани скаржаться на аварійний дашок під'їзду. Комунальники кажуть - не впаде. ВІДЕО

Лучани скаржаться на аварійний дашок під'їзду. Комунальники кажуть - не впаде. ВІДЕО
Під'їзд будинку на вулиці Гулака-Артемовського. Скріншот з відео

У Луцьку на вулиці Гулака-Артемовського, 13, руйнується опора біля під’їзду.

Про це на платформі «Відкрите місто» написав Василь Іванюк.

«Після попереднього звернення щодо небезпечної ситуації, ЖЕКом було проведено косметичний ремонт стійки. Підштукатурили та пофарбували. Однак стійка продовжує дуже швидко руйнуватися, що незабаром призведе до падіння бетонного даху», – пише чоловік.

Обслуговує будинок ЖКП №3 директор Руслан Юлдашев. Він не зміг прокоментувати цю ситуацію на камеру журналістам UA: Волинь, каже, що у відпустці.

«Тріщина не несе загрози життю, дашок не впаде. Ремонт почнемо за сприятливих погодних умов», – так пояснив він ситуацію по телефону.

 
У Луцьку на вулиці Гулака-Артемовського, 13 руйнується дашок біля під’їзду

У Луцьку на вулиці Гулака-Артемовського, 13 руйнується дашок біля під’їзду, - про це розповів Василь Іванюк та зробив звернення через інтернет-сервіс «Відкрите місто». «Однак стійка продовжує дуже швидко руйнуватися, що незабаром призведе до падіння бетонного даху», - пише чоловік. На відео видно, що тріщини є на опорі дашка біля першого та другого під’їздів. Обслуговує будинок ЖКП №3 директор Руслан Юлдашев. Він не зміг прокоментувати це на камеру, каже, що у відпустці. Телефоном ситуацію пояснив так: «Тріщина не несе загрози життю, дашок не впаде. Ремонт почнемо за сприятливих погодних умов».

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 9 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дороги на Волині місцями засніжені, але проїхати можна, - Укравтодор
Наступна новина З початку року на Волині «нарибалили» на 11 порушень
Останні новини
Схожі новини