Дороги в Луцьку ремонтують не тільки через приїзд Президента, - Юрій Крась

Дороги в Луцьку ремонтують не тільки через приїзд  Президента, - Юрій Крась
Фото ілюстративне

У мережі з’явилося відео, на якому видно, як у Луцьку  проводять ремонт вулиці Набережної, не зважаючи на сніг і відлигу. Як зазначає автор відео, працівники кажуть, що дорогу ремонтують через приїзд Петра Порошенка в Луцьк. 

«Ми бачимо, як має приїхати Президент, мені так сказав керівник цих людей, який відповідає за це клаптик дороги. Ми бачимо, як люди гріють асфальт, щоб потім туди покласти суміш і затрамбувати чи то ногами, чи лопатою. Це просто абсурд», – зазначає у відео автор Олександр Вознюк.

«Сьогодні став свідком абсурду.. Немає слів.Хто дав розпорядження?», – написав чоловік.

 

Сьогодні став свідком абсурду... Немає слів... Хто дав розпорядження??

Posted by Oleksandr Vozniuk on Monday, 14 January 2019

 

У коментарі Першому директор департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Юрій Крась розповів, що є  технологія так званого «холодного асфальту», яка дозволяє тимчасово залатити  найглибші ями. «Це можна робити при будь-якій погоді. Це спеціальний асфальт, який розфасований в мішках по 25 кг. Його розігрівають і він пристає до мокрих і будь-яких інших поверхонь», – зазначив Юрій Крась.

Чоловік наголосив, що латання ям на дорогах пов’язано не тільки із візитом Петра Порошенка в Луцьк, а й з плановим реагуванням на приписи поліції. «Ніхто не знає кудою він має їхати. Пов’язвуати з однієї сторони можна, а з іншої – ні. Маршруту ніхто не повідомляє», – наголосив Крась.

«Раніше ремонтували Ківерцівську, Рівненську. Це робили на минулому тижні. Чомусь тільки сьогодні істерія у всіх з приводу ремонту вулиць. Завжди зимою робився «холодний» асфальт і завжди латалися ями найбільші», – розповів чоловік.

Нагадаємо, як повідомляли волинські  ЗМІ, візит Петра Порошенка в Луцьк перенесли на 15 січня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Петро Порошенко приїде до Луцька із Томосом
Наступна новина У селі на Волині бус злетів з дороги. ФОТО
Останні новини
Схожі новини