У двох селах поблизу Луцька відремонтують дороги

У двох селах поблизу Луцька відремонтують дороги

Поточні ремонти доріг запланували у селах Струмівка та Гірка Полонка. Цьогоріч у Струмівці відремонтують вулиці Готельна та Сільська, а в Гірці Полонці – вулицю Зелена.

Тендери на роботи на сайті держзакупівель оголосили Підгайцівська та Боратинська сільські ради відповідно, пишуть Волинські новини. 

Очікувана вартість поточного ремонту (аварійно-відновлювальних робіт) асфальтобетонного покриття на вулиці Готельній у Струмівці становить 1,5 мільйона гривень, поточного ремонту (аварійно-відновлювальних робіт) асфальтобетонного покриття на вулиці Сільській у Струмівці – 4,4 мільйона гривень, а поточного ремонту вулиці Зеленої в Гірці Полонці – 1,03 мільйона гривень.

Усі роботи планують завершити до кінця жовтня цього року.

Поточний ремонт вулиць Готельної та Сільської в Струмівці передбачатиме улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи з піщано-щебеневої суміші, улаштування тонкошарового покриття з гарячої асфальтобетонної суміші.

Своєю чергою, поточний ремонт вулиці Зелена в Гірці Полонці включатиме засипання ям щебенево-піщаною сумішшю, улаштування вирівнювального шару та покриттів із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розпочали виплату вересневих пенсій 
Наступна новина На Волині судитимуть посадовців за махінації при закупівлі генераторів
Останні новини
Схожі новини