У Луцьку ремонтують заїзд на вулицю Кравчука. ФОТО

У Луцьку ремонтують заїзд на вулицю Кравчука. ФОТО

У Луцьку ремонтують заїзд на вулицю Кравчука від вулиці Воїнів-Афганців до скверу Героїв Небесної сотні.

Про це пише ІА «Конкурент»

Сьогодні, 30 березня, комунальники розпочали працювати над ремонтом заїзду. На фото видно, що вже на деяких ділянках вулиць порозривали траншеї та встановлюють поребреки для тротуарів. Також на місці вже є бруківка, яку пізніше викладатимуть у відповідних зонах. Вже зранку робочі позвозили на місце спецтехніку та працюють над ремонтом. Поки роботи тривають біля будинків на вулиці Кравчука 22в, 22, та 18.

 

Депутат Луцької міської ради Андрій Лучик розповів, що раніше на цій ділянці було складно пересуватися, і вона вже давно вимагала ремонту. До того ж, він зауважив, що у цьому районі є багато інших ділянок, які потребують уваги комунальників.

«Нарешті! Нарешті почали робити цей заїзд. Бо там раніше було ні пройти, ні проїхати. Це справді аварійна ділянка, яка потребувала якнайшвидшого ремонту. Радісно, що ця проблема вже вирішується. Але прикро, що вирішується лише зараз. Адже такий плачевний стан дороги був роками, якщо не десятиліттями. Зрештою, є чимало інших проблемних місць в цьому районі, які потребують якнайшвидшого вирішення», – каже депутат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донеччині у боях загинув захисник з Волині
Наступна новина Місто на Волині виділило 5 мільйонів гривень на потреби військових
Останні новини
Схожі новини