Дорогу на Рованці відремонтують за 72 мільйони гривень

Дорогу на Рованці відремонтують за 72 мільйони гривень

На ремонт автомобільної дороги місцевого значення Луцьк – Рованці цього року витратять 72,3 мільйона гривень. Поточний середній ремонт здійснюватимуть на ділянці протяжністю 3,5 кілометра,  пишуть Волинські Новини.

Відкриті торги для визначення виконавця послуг департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА оголосив через систему електронних закупівель. Аукціон  розпочнеться 29 травня.

Передбачено, що ремонт дороги включатиме облаштування та обстановку дороги, влаштування дорожнього одягу, прокладання тротуарів, проведення зливової каналізації, монтажні роботи зовнішнього освітлення, нанесення розмітки тощо. Ремонтні роботи мають бути завершені до 31 грудня 2018 року.

Відповідно до проекту договору підрядник гарантуватиме якість виконаних робіт, зокрема на покриття з асфальтобетонних сумішей протягом трьох років, на бар’єрне металеве огородження упродовж 10 років і на горизонтальну розмітку протягом 6 місяців.

Окрім того, під час виконання ремонту замовник здійснюватиме контроль і систематичні перевірки, а у випадку виявлення неякісно наданих послуг підрядник зобов’язаний буде усунути порушення за власний рахунок.

Нагадаємо, загалом на ремонт та утримання доріг місцевого значення (це обласні та районні автошляхи, протяжністю 4393 кілометра) цього року із державного бюджету для Волині виділили 393,913 мільйона гривень. Розпорядником коштів обрано Службу автомобільних доріг Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинське село Зимне - з висоти пташиного польоту. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Сімейний квест та духовні співи: у Луцьку пройде благодійний фестиваль «Волинський благовіст»
Останні новини
Схожі новини