Дорожники безкарно спалюють хмиз на узбіччях - обурення очевидця

Дорожники безкарно спалюють хмиз на узбіччях - обурення очевидця
Фото з ФБ-сторінки Віктора Степанюка

Емоційний пост оприлюднив у Фейсбук-спільноті «Наш Луцьк» користувач Віктор Степанюк.

Автор пише, що став свідком «благоустрою» на ділянці автошляху Луцьк-Дачне, де йде вирізування дерев обабіч дорожнього полотна. За його інформацією «гілля, яке залишилось після чистки, спалюють прямо на обочині - тисячі кіловат просто в атмосферу (привіт астматикам). Ні муніципалів, ні екоінспекцію ви там не побачите, про "журналістів" я взагалі мовчу, навіть патрулі Національної поліції України не реагують на це, мабуть вони теж учасники злочину.»
«Не бачать цього і працівники бензоколонок, що поруч, – продовжує свій гнівний пост Віктор Степанюк, –  та, що найжахливіше, тисячі громадян, які щодня їдуть по дорозі. Хіба ці кіловати не можна використати по призначенню? Всі технології у нас тепер є і машини для переробки деревини на щепу теж є. Отож тепер, коли муніципали прийдуть вас штрафувати за купку спаленого сміття, показуйте їм цей допис.»

Автора обурила «технологія» спалювання гілля. З його слів, «для того, щоб підпалити купу мокрого гілля, беруться 1-2 гумові шини, підкладаються під кучу і поливаються бензином - дихай-те на здоров"я! І не забувайте одягти маску, тут вона потрібна як ніколи!»



Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Померла викладачка технічного університету
Наступна новина Оновлено список карантинних зон. Якого кольору Волинь
Останні новини
Схожі новини