Досліди, дирижабль з кульок та штучний сніг: як у Луцьку розважались зі «Школою наукових чудес».ФОТО

Досліди, дирижабль з кульок та штучний сніг: як у Луцьку розважались зі «Школою наукових чудес».ФОТО

Напередодні Нового Року до Луцька вперше приїхала унікальна «Школа наукових чудес». Актори в легкій розважальній формі передають матеріал зі шкільної програми (фізики, хімії, природознавства, астрономії та інших предметів) за допомогою простих і видовищних дослідів, експериментами прививаючи дітям інтерес до знань.

Виставу «Школи наукових чудес», яка відбулася у розважальному центрі «Промінь», відвідало більше сотні дітей різного віку. На сцену для проведення експериментів запрошувались не лише діти, а і їх батьки. Вони створювали сніг і дирижабль з кульок, який підривали й змушували літати.

В Одесі проект «Школа наукових чудес» стартував у вересні 2012 року. Окрім великих міст України, вона побувала й закордоном, зокрема в Кишиневі, Тирасполі, ОАЕ і Катарі.

Ідейний натхненник, директор і головний актор Андрій Бортов розповів, що ідея створити подібне шоу виникла після народження в нього доньки. Головною специфікою школи, за його словами, є те, що всі наукові експерименти проводяться саме на сцені і цим стають доступнішими для дітей.

«Чому шоу пов'язане з наукою? По-перше, це цікаво мені, по-друге, я досить комфортно себе в цьому почуваю», - пояснює Андрій Бортов.

Він також зауважив, що дуже задоволений публікою і активністю луцьких дітей.

Насамкінець актори «Школи наукових чудес» побажали дітям слухати батьків і вчителів, багато читати і цікавитись наукою.

Юлія Книш

Фото: Роман Домбровський


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як їздити в дощ: поради автогонщика
Наступна новина Двом луцьким спортсменкам подарували квартири. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини