Доставка їжі у Луцьку. Смакуйте зручно з Mister.Am

Доставка їжі у Луцьку. Смакуйте зручно з Mister.Am

Нарешті замовити доставку улюблених страв можна в один дотик, навіть не потрібно виходити з дому чи офісу. При цьому є великий вибір страв з найкращих ресторанів та кафе міста Луцька. Замовлення гарантовано буде щойно приготованим, а сам процес доставки займе близько півгодини. Такі умови пропонує онлайн-сервіс Mister.Am у Луцьку – сучасний, зручний і смачний для лучан.

Актуальне меню, широкий вибір вибір страв

Сервіс доставки Mister.Am співпрацює з кращими закладами міста. Завдяки цьому в мобільному додатку завжди доступні актуальні меню та ціни. Загалом відкритість – головна перевага сервісу. Клієнтам не доводиться стикатися з несподіванками: вони одразу знають, скільки заплатять за замовлення страв та доставку.

Доставка піци, суші та бургерів – найпопулярніші напрямки сервісу. Ще клієнтам пропонується досить велике меню з м’яса та риби, салати та десерти, безалкогольні напої. Загалом зараз лучанам доступні замовлення з таких закладів:

1.    Піца – New York Street Pizza, Presto Pizza

2.    Суші – Woka

3.    Бургери – Best Burger, Chicken Hut

4.    Кебаби – I love Kebаb

5. Грузинська кухня - Грузинська пекарня Оджахурі,

6. Смачне меню для гурманів: На вогні, Франс.уа, Зерно

Просте замовлення за декілька хвилин

Замовити страви в мобільному додатку Mister.Am  дуже просто. Для цього треба мати мобільний телефон або планшет з доступом до Інтернету. Якщо його нема – можна просто подзвонити на «гарячу лінію» сервісу. Що робити далі:

· обрати смачну страву або одразу перейти на сторінку улюбленого закладу;

· продивитися доступні страви;

· зробити замовлення в один дотик;

· чекати на кур’єра Mister.Am , який швидко доставить Ваше замовлення.

В описі кожного закладу доступна інформація про час роботи та вартість доставки. В описі страв є їх склад, фото та вартість.

Зручний додаток Mister.Am

Мобільний додаток можна легко завантажити як користувачам iOS, так і Android. Зручний та зрозумілий в користуванні, він має додаткові функції та фішки, які економлять Ваш час для замовлення страв. До того ж, в додатку згодом можна буде отримати багато акційних пропозицій від закладів міста, цікавих конкурсів та святкових пропозицій до Ваших святкових подій!

Сервіс доставки їжі Mister.Am розігрує три квитки на «Бандерштат»

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Бетонний» секрет. Ми дізналися, що додають у луцьку бруківку
Наступна новина Луцьк патрулюватиме Нацгвардія
Останні новини
Схожі новини