Досвідчений, сміливий, безстрашний: воїн з Волині Максим Романець отримав нагороду від Залужного

Досвідчений, сміливий, безстрашний: воїн з Волині Максим Романець отримав нагороду від Залужного

23-річний військовослужбовець із Шацька Максим Романець отримав нагрудний знак «Сталевий хрест» від головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Про це розповіли в Шацькій громаді. 

«Воїн не перший рік боронить Україну від ворога. З перших днів повномасштабної війни, яка почалася 24 лютого минулого року, Максим зі зброєю в руках жене росіян з України, перебуваючи в найгарячіших точках ведення бойових дій. Досвідчений, сміливий, безстрашний, він якнайкраще показав себе у воєнній справі, через що був відзначений знаковими нагородами від військового керівництва», – йдеться в дописі. 

Серед нагорода воїна: нагрудний знак «Сталевий хрест» від головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного; нагрудний знак «Народний герой» від командира в/ч А1008; почесний нагрудний знак «Відзнака 14 окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого з артилерії» від командира в/ч А1008.

«Пишаємося нашим героєм-захисником! Зичимо подальших успіхів і звершень! Чекаємо додому з Перемогою», – зазначили в громаді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оприлюднили повний список вулиць у громадах на Волині, які потребують перейменування
Наступна новина Архієпископ Матфей вперше в новому титулі провів службу в храмі Володимира. ФОТО
Останні новини
Схожі новини