Довіра, законність, порядність: у луцькому виші підписали кодекс честі. ВІДЕО

Довіра, законність, порядність: у луцькому виші підписали кодекс честі. ВІДЕО

У Луцькому національному технічному університеті підписали кодекс честі.

Про це ідеться у сюжеті Сфера-TV.

Кодекс честі – це стандарт поведінки співробітників та учасників освітнього процесу ЛНТУ в академічному середовищі. Він встановлює загальні моральні принципи та правила етичної поведінки осіб, що працюють і навчаються в університеті, якими вони мають керуватися у своїй діяльності. 

Розробляли кодекс студенти вишу разом з викладацьким складом.

Кодекс честі виключає застосування у роботі таких понять, як академічний плагіат, зловживання впливом, неправомірна вигода, необ’єктивне оцінювання, приватний інтерес та інші.

Документ спрямований на створення в університеті середовища, яке сприяє навчанню і роботі, обміну знаннями, впровадження інновацій, інтелектуальному розвитку співробітників та учасників освітнього процесу та підтриманню особливої культури взаємовідносин.

«Кодекс честі» розроблений з урахуванням зарубіжного та українського досвіду. Подібний документ уже підписаний в 13 навчальних закладах країни.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У райцентрі на Волині від недопалка загорілося дерево. ФОТО
Наступна новина Підібрала чужу покупку: на Волині у магазині жінка вкрала кілограм масла. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини