Довжелезні черги і затори. Як в Івано-Франківську відкривали «МакДональдз»

Довжелезні черги і затори. Як в Івано-Франківську відкривали «МакДональдз»

В Івано-Франківську в суботу, 17 квітня, – у день, коли в місті відкрили «МакДональдз», – мешканці, які масово пішли тестувати новий заклад, та водії, охочі скористатися «МакДрайвом», спровокували великі черги та сильні затори.

Численні фото з’явилися у соцмережі, повідомляє місцеве видання Галка.

Зокрема затори були в районі «Епіцентру»: водії нарікали, що по 30-40 хвилин, а то й більше, не могли виїхати від торгового центру.

Офіційне відкриття першого у місті «МакДональдзу» почалося о 15:00.

Одразу після цього у соцмережах почали з’являтися фото та відео, зроблені поблизу торгових центрів «Арсен» та «Епіцентр».  

У телеграм-чатах «Чат 112» та «Франківські теревені» водії нарікали, що не можуть виїхати від «Епіцентру». Зазначали, що доводилося стояти в заторі до години часу.

У компанії «МакДональдз» одразу відреагували на ситуацію, що склалася. Тут просили франківців відкласти візит на інший день, аби уникати скупчень:

«Нам дуже приємно, що жителі міста Івано-Франківська так вітають відкриття МакДональдз у місті та бажають завітати до нас. Та ми закликаємо запланувати ваш візит на наступний або будь-який інший день аби уникнути скупчення», – зазначили у компанії.

Заклад вже відкрили. Він працюватиме надалі в місті щоденно.

Івано-Франківськ став третім на заході України містом, де працюють ресторани цієї мережі. Дотепер ресторани «МанДональдз» були лише у Львові й Тернополі.

За словами директора з розвитку «МакДональдз» Віталія Стефурака, тут передбачили 267 посадкових місць. Площа закладу – 645 кв. м. Також створили близько сотні робочих місць.

Нагадаємо, цього року компанія «МакДональдз Україна» планує відкрити ресторан і в Луцьку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: за добу – майже дві сотні заражень і шість смертей
Наступна новина На Волині почали робити щеплення проти коронавірусу вакциною Pfizer
Останні новини
Схожі новини