У Луцьку знову працюватиме МакДональдз

У Луцьку знову працюватиме МакДональдз

В Україні відновить роботу МакДональдз.

Про це повідомляє міністр закордонних справ Дммитро Кулеба.

«Вітаю рішення компанії McDonald’s відновити роботу частини ресторанів в Україні. Спочатку це буде Київ і західна частина нашої країни», – інформує міністр.

Читайте також: Відкриття «МакДональдзу» у Луцьку коштувало більше 1,5 мільйона доларів

Підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів займе ще певний час. Але головне, що є політичне рішення: Мак повертається.

«Як ви знаєте, ми вели довгі переговори і переконували McDonald‘s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окрема подяка усім, хто долучився до цієї адвокації у США та в Україні. Адже справа далеко не лише у бігмаках, за якими так скучили мільйони українців. Повернення великої американської компанії –  це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни», – пише Кулеба.

«Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України», – пише міністр.

Читайте також: МЗС активно переконує McDonald’s відновити роботу в Україні - Кулеба


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині застрелився чоловік
Наступна новина На Маневиччині просять гідно зустріти та вшанувати воїна-захисника
Останні новини
Схожі новини