Друга хвиля коронавірусу може бути важчою, ніж перша, – ВООЗ

Друга хвиля коронавірусу може бути важчою, ніж перша, – ВООЗ
Фото ілюстративне

У ВООЗ вважають, що друга хвиля коронавірусу буде важчою, ніж перша. В організації переймаються, що другий спалах пандемії коронавірусу може збігтися з епідеміологічним зростанням інших інфекційних захворювань.

Всесвітня організація охорони здоров'я закликає готуватися до осінньої хвилі коронавірусу, повідомляє 24 канал із посиланням на The Telegraph.

Регіональний директор ВООЗ по Європі Ганс Клюге вважає, що деякі країни почали послаблювати карантинні обмеження занадто рано. 

Він додав, що попри зниження захворюваності в європейських країнах «потрібно готуватися, а не святкувати». 

«Я дуже стурбований подвійною хвилею – восени у нас може бути друга хвиля COVID-19 і нова хвиля сезонного грипу або кору», – заявив Клюге. 

Відтак він закликав уряди країн використати цей період сповільнення пандемії для того, аби зміцнювати систему охорони здоров'я на національному рівні. 

Нагадаємо, до початку другої хвилі коронавірусу українців хочуть масово вакцинувати від грипу. Початок другої хвилі прогнозують на липень 2020 року.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Щоб Бог вразумив тих дорослих людей». Першокласник із Луцька звернувся до українців віршем
Наступна новина На Волині у музеї просто неба відновили хату, якій понад 150 років
Останні новини
Схожі новини