Дуду зустріли у Луцьку оплесками і вигуками «Дякуємо!»

Дуду зустріли у Луцьку оплесками і вигуками «Дякуємо!»

Раптовий візит польського президента Анджея Дуди до Луцька викликав захоплення місцевих жителів. Вони зібралися на площі біля костелу святих Петра та Павла, щоб привітати та подякувати дружньому сусідові за допомогу у важкий час.

Кадри з місця опублікували очевидці на місцевих Telegram каналах. Незважаючи на посилену охорону, обстановка на місці була веселою, дружною та безтурботною, – пише Обозреватель.

"Дякую вам, Анджею!", – скандували мешканці обласного центру в очікуванні і самого Дуди, і лідера нації Володимира Зеленського, який його супроводжував.

Учасники мітингу зауважили, що не могли не прийти у неділю до храму, щоб висловити своє захоплення та подяку главі сусідньої держави. Дуда неодноразово демонстрував свою відкритість українцям і готовність допомагати до настання перемоги, і так само поводяться прості поляки.

Нагадаємо, що візит Зеленського та Дуди до обласного центру Волинської області не було анонсовано заздалегідь. Вранці 9 липня стало відомо, що президенти зустрілися в  історичній частині Луцька. До 80-х роковин так званої Волинської різанини у костелі Петра та Павла відслужили молебень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Боєць з Волині ціною власного життя врятував побратима
Наступна новина Майстриня з Волині творить шедеври із соломи, які відомі в Україні й за кордоном
Останні новини
Схожі новини