«Піду на вибори», - Тарас Яковлев розповів, що робитиме після звільнення

«Піду на вибори», - Тарас Яковлев розповів, що робитиме після звільнення
Фото ІА «Конкурент»

Голова Луцької райдержадміністрації Тарас Яковлев заявив, що після звільнення не залишить публічного простору, працюватиме разом з партією «Європейська Солідарність» й, скоріш усього, спробує власні сили в якості кандидата на найближчих місцевих виборах.

У коментарі «Першому» Тарас Яковлев зазначив, що чекав на звільнення з червня минулого року. Нагадаємо, про звільнення Яковлева стало відомо 10 квітня. Його звільнили «у зв'язку із закінченням строку повноважень президента України».

«Спочатку було відчуття, що я на валізах. Але потім вирішив просто працювати, поки я на цій посаді. Інколи виникали думки самому заяву написати, бо я не асоціюю себе з цією командою», - сказав він.

Чому так довго не звільняли?

Таке довге перебування «на валізах» Тарас Яковлев пояснює проблемами у кадровій політиці:

«До цього часу більшість голів РДА в Україні взагалі не призначені. Очевидний брак досвідчених кадрів або недосвідченість людей, які зараз керують державою і ніяк не можуть ці кадри підібрати. Іншого пояснення в мене немає».

Хто займе місце голови РДА?

Про те, хто стане його наступником, Яковлев запевнив, що не знає. «Невідомо, хто буде і коли буде» – пояснив чиновник. 

«Наразі я працюю. Це триватиме ще кілька днів, допоки пройдуть усі процедури і я звільнюся офіційно та остаточно. Після цього повноваження голови Луцької РДА виконуватиме перший заступник Олександр Озінович» – пояснив Яковлев.

Що далі?

Далі, каже екс-посадовець, планує реалізувати себе у політиці. Зокрема візьме участь у місцевих виборах у якості кандидата до однієї з місцевих рад. 

«Планую залишитись в публічному просторі. Я активний член команди «Європейської Солідарності», тому розвиватимусь в цьому руслі. У мене більше 20 років досвіду в державному управлінні – однозначно хочу задіяти свої вміння на місцевих виборах, які, сподіваюсь, відбудуться восени цього року», - зазначив Тарас Яковлев.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Вінниці від коронавірусу одужала 73-річна пацієнта з важкою патологією
Наступна новина У Луцьку не закриватимуть аптеки та магазини
Останні новини
Схожі новини