Два дитячі садки Володимир-Волинської громади відновлюють роботу

Два дитячі садки Володимир-Волинської громади відновлюють роботу

З 27 квітня освітній процес відновили ЗДО №3 «Сонечко» та ЗДО села Суходоли Володимир-Волинської територіальної громади.

Про це йдеться на сайті Володими-Волинської міської ради.

26 квітня з метою перевірки готовності до відновлення роботи в очній формі міський голова Ігор Пальонка проінспектував дошкільні навчальні заклади Володимир-Волинської громади. Разом з міським головою садочки відвідали начальник управління з гуманітарних питань Оксана Бігун та заступник міського голови Андрій Гудим.

З початком війни усі садочки громади тимчасово призупинили освітній процес. Цими днями у зв’язку із збільшенням кількості запитів від батьків про відновлення очного навчання (таке бажання виявили батьки 332-х дітей),  було прийняте рішення відновити роботу садочків відповідно до потреб громади.

Різке похолодання дещо внесло свої корективи. Проте з 27 квітня освітній процес відновили ЗДО №3 «Сонечко» та ЗДО села Суходоли. Головним критерієм став стан готовності укриттів. Наголосив міський голова і на дотриманні температурного режиму, якості харчування та усіх норм безпекового режиму учасників освітнього процесу.

З 2 травня свою роботу в очній формі відновлять і ЗДО №2 «Казка» та ЗДО села Заріччя. Інші заклади дошкільної освіти наразі проводять роботи з дооблаштування укриттів, які завершаться найближчим часом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати Локачинської селищної ради підтримали заборону УПЦ МП
Наступна новина Луцький пологовий будинок отримав нове обладнання для порятунку немовлят
Останні новини
Схожі новини