Два села зі Старовижівського району «попросилися» у Ковельський

Два села зі Старовижівського району «попросилися» у Ковельський
Фото ілюстративне (джерело - mykyivregion.com.ua)

Громади сіл Секунь та Буцинь Старовижівського району хочуть приєднатися до Дубівської сільської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром у селі Дубове Ковельського району.

Про це стало відомо із розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації №147 від 21 березня на сайті ОДА.

У ньому йдеться, що облдержадміністрація розглянула проекти рішень «Про добровільне приєднання територіальних громад до об’єднаної територіальної громади» щодо добровільного приєднання територіальних громад села Секунь Секунської сільської ради Старовижівського району і села Буцинь Буцинської сільської ради Старовижівського району до Дубівської сільської ОТГ з адміністративним центром у селі Дубове Ковельського району.

За результатами розгляду в ОДА встановили, що проекти рішень Секунської сільської ради Старовижівського району Волинської області, Буцинської сільської ради Старовижівського району Волинської області та Дубівської сільської ради Ковельського району Волинської області «Про добровільне приєднання територіальних громад до об’єднаної територіальної громади» відповідають вимогам Конституції, законам України та Перспективному плану формування територій громад Волинської області.
         

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинського айдарівця посмертно нагородили орденом
Наступна новина Луцька музична школа продемонструвала свої таланти. ФОТО
Останні новини
Схожі новини