Два сучасні Центри обслуговування клієнтів відкрив «Волиньгаз»

Два сучасні Центри обслуговування клієнтів відкрив «Волиньгаз»

 

За форматом європейського зразка на Волині працює вже шостий Центр обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз» у м.Горохів та сьомий – у м.Ківерці.

Вони обслуговуватимуть понад 20 тис. споживачів міст і прилеглих районів. Клієнти тут можуть вирішити всі газові питання.

У Центрах обслуговування дотримана головна концепція: комфортні умови для клієнтів, просторі приміщення, зручні зали очікування, доступ до wi-fi, можливість скористатися послугами Особистого кабінету та одразу на місці зареєструватися в ньому.

При цьому, споживач має максимальний доступ до інформації, яку за потреби отримує у фахівця або на інформаційних стендах.

Першу клієнтку до нового Центру обслуговування в Ківерцях запросив голова правління компанії Мирослав Коротя.

Фаїні Сидорук майже 90 літ. Жінка з радістю розділила свято з усіма та одержала консультацію в менеджера.

«Такі приємні тут фахівці у вас працюють. Завжди мені усміхаються. А от сьогодні ще й так трапилось – на ваше свято випадково потрапила. Хай усе у вас буде добре. А я рада, що перевірила свої показники лічильника – все правильно подала», - поділилась клієнтка Фаїна Сидорук.

Голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя зазначив, що відкриття вже сьомого центру обслуговування клієнтів в області – подія, важлива і для газовиків, і для клієнтів. Адже десятки років компанія прагнула удосконалити клієнтський сервіс, робити його відповідним до світових стандартів та вимог. Тому виключно за кошти компанії за короткий час здійснилася давня мрія споживачів, яка й надалі буде реалізовуватись.

«Щоб спростити зв'язок наших клієнтів з газовою компанією, ми щороку відкриваємо сучасні ЦОКи та впроваджуємо онлайн-сервіси. Вони допомагають споживачам природного газу швидко і якісно вирішувати всі газові питання. Чимало нововведень реалізовано у центрах: допомога фахівців у користуванні онлайн-сервісами, достатня кількість менеджерів та фахівців необхідного профілю, зона відпочинку, миттєва реєстрація в дистанційних сервісах. Клієнт – наша найбільша цінність», - зазначив голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

У Горохові Центр обслуговування розташований на вул. Козацька, 98, у м. Ківерці – на вул. Матросовій, 9.

Графік роботи: щодня з 8:00 до 17:00 год., обідня перерва – 13:00 – 14:00, вихідні – субота та неділя. Сучасні технології обслуговування та доступність ЦОКів дають можливість зекономити час, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі всіх нововведень на газовому ринку держави. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський підписав закон про легалізацію бурштину
Наступна новина Викладачі ЛНТУ відсвяткували новорічний корпоратив. ФОТО
Останні новини
Схожі новини