Два тижні до нового року: де відсвяткувати корпоратив

Два тижні до нового року: де відсвяткувати корпоратив

До кінця року залишилися лічені дні, тож варто поквапитися та обрати, де святкування з колегами та друзямикорпоратив. У закладах «Карабас Барабас» підготували цікаву розважальну програму для гостей.

Цього року відсвяткувати новорічний корпоратив з колегами можна буде у двох закладах «Карабас Барабас» - броварні на Винниченка, 4 та пивному ресторані на Молоді, 14а. Так, традиційно тут пригощатимуть стравними української та європейської кухні, можна замовити улюблене м'ясо, рибу, чи овочі з вогнища та насолодитися справжнім, крафтовимпивом. 

Святкуватимуть «корпоративний» новий рік у «КарабасіБарабасі» з 20 по 29 грудня. Також для тих, хто хоче повеселитися підготували й чимало розваг. Вітатимуть лучан з прийдешнім святом Санта-Карабас та Мальвіна, запальні забави організовує Дмитро Мельничук, а ще в гості «завітає» мегапопулярний Винник. 

Також у програмі спекотні руханки аж до ранку, виступи відомих діджеїв та гурту LORI. Для усіх гостей робитимуть фото та відеозвіт на пам'ять. 

Броварня – чи не найбільший заклад у Луцьку, тож тут можуть святкувати навіть великі колективи. Окрім того, працюють бенкетні зали. Вартість святкувань – 700 гривень (100 за програму та 600 мінімальне замовлення з меню). В новому закладі на Молоді – затишна атмосфера та інтер’єр, тож зустрічати Новий рік там буде комфортно та весело. Тут ціна з людини за свято становить 600 гривень. 

Бронювати столики на свято варто заздалегідь. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Халатність, пофігізм, відсутність комунікації», – телеведуча Галина Падалко про «Укрпошту»
Наступна новина У луцькому клубі «Майдан» встановлюватимуть рекорд України. Запрошують усе побачити на власні очі
Останні новини
Схожі новини