«Халатність, пофігізм, відсутність комунікації», – телеведуча Галина Падалко про «Укрпошту»

«Халатність, пофігізм, відсутність комунікації», – телеведуча Галина Падалко про  «Укрпошту»
Галина Падалко

На «Укрпошті» зіпсували майно волинської телеведучої Галини Падалко. Вона стверджує, що зверталася у компанію, але там ніхто не реагував. Після розповіді про цю ситуацію у фейсбуці на «Укрпошті» вибачилися перед Галиною Падалко.

Телеведуча розповіла: кілька днів тому відправила свою валізку з Луцька до Харкова кур’єрською доставкою.

«Мало того, що з часу прибуття з нами більш ніж 2 дні не зв’язувався кур’єр, і врешті Діма власноруч забирав валізу з авто кур’єра, вона прийшла зламана з відмаланим колесиком. Ця валізка пережила купу-купезну перельотів і навіть МАУ, а Укрпошту – ні», – розчаровано констатує Галина Падалко.

«Що вони там з нею робили – не знаю, але щоб її зламати, треба було добряче попотіти. Так ось: нікому не раджу користуватись Укрпоштою», – заявивила ведуча.

«Ми попередньо телефонували на гарячу лінію, аби поцікавитись чому статус нашого багажу «не вручено з інших причин», коли з нами навіть ніхто не зв’язувався впродовж 2 днів перебування вантажу у Харкові. Як потім виявилося, наше прохання навіть ніхто не реєстрував» – пояснила вона.

«Відсутність комунікації у самій структурі і халатність та пофігізм працівників – єдине враження, яке може скластись від компанії. Сумно», – поділилася враженнями Галина Падалко із «Першим».

За словами телеведучої, спочатку вона мала дуже хорошу думку про оновлену «Укрпошту». «Навіть запрошувала їх директора Ігоря Смілянського на Школу свідомого громадянина, аби він поділився своєю #successstory реформування такої махіни», – зазначила вона.

«Але мої хороші враження, як корабель під час шторму, розбиваються об скелі реальної роботи Укрпошти», – констатувала Галина Падалко. 

На Укрпошті вибачилися і розповіли про компенсацію

Варто зазначити, що в «Укрпошті» оперативно відреагували на допис Галини Падалко.

«Нам прикро за Вашу ситуацію :( Перепрошуємо за незручності… У разі надходження відправлення у пошкодженому стані, у адресата є можливість скласти відповідний акт відразу у відділенні, написати заяву та ініціювати службову перевірку для того, щоб визначити на якому саме етапі пересилання відправлення було пошкоджене», – йдеться у повідомленні від імені Даші – працівниці «Укрпошти».

На «Укрпошті» пообіцяли перевірити ситуацію і «розглянути тему компенсації коштів».

Галина Падалко у відповідь пояснила: пошкодження вони з чоловіком виявили вдома, бо валіза була запакована.

«Якщо послуга Вам так і не була надана, то Ви можете подати запит на компенсацію коштів за ненадану послугу. З працівниками проведемо роботу для уникнення подібних ситуацій», – зауважили в «Укрпошті».

Втім думка Галини Падалко про роботу «Укрпошти» від цього не змінилася.

«Переходжу у бізнес, де цінують клієнтів і їх майно. Ви втратили клієнта. Ні, багато клієнтів, які, читаючи це, не захочуть схожих проблем», – наголосила вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинську обласну дитячу лікарню та перинатальний центр об'єднають
Наступна новина Два тижні до нового року: де відсвяткувати корпоратив
Останні новини
Схожі новини