Дві волинські громади перемогли у відборі швейцарсько-українського проєкту

Дві волинські громади перемогли у відборі швейцарсько-українського проєкту

Швейцарсько-український проєкт Підтримка децентралізації Україні" DESPRO оголосив про завершення Конкурсного відбору учасників віртуальної Школи місцевого самоврядування. Команда проєкту висловила вдячність учасникам за довіру до Школи DESPRO, яку символізує, на їхню думку, рекордна кількість заявок: 57 команд громад з 21-ї області України.

У зв'язку з високою якістю багатьох заявок, організаторами було прийнято рішення провести 2 хвилі віртуальної Школи DESPRO у 2021 році! 

Переможцями відбору стали 2 волинські громади – Торчинська селищна, що братиме участь у першій хвилі програми, та Нововолинська міська, представники якої навчатимуться у другій хвилі.

ДОВІДКОВО: провідна ідея Школи DESPRO ― формування необхідних управлінських і проектних спроможностей у регіонах та у громадах – здатність створювати й реалізовувати ефективні стратегії та проекти місцевого розвитку, а також уміння ефективно управляти громадами в умовах децентралізованих повноважень і ресурсів. 

Читайте також:
 


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вибух у чернівецькій лікарні - є жертви
Наступна новина Магістрам-випускникам Луцького НТУ вручили дипломи
Останні новини
Схожі новини