Магістрам-випускникам Луцького НТУ вручили дипломи

Магістрам-випускникам Луцького НТУ вручили дипломи
Ця та інші світлини пресслужби Волинської обласної ради

Урочиста академія відбулася у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.

Участь у святковому заході взяли голова обласної ради Григорій Недопад, заступник голови ОДА Ігор Чуліпа, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, Митрополит Луцький і Волинський ПЦУ Михаїл, адміністрація та професорсько-викладацький склад університету, студенти-магістри та їхні родичі – повідомили на Фейсбук-пабліку Волинської облради.
Розпочався святковий захід із виконання всесвітнього гімну студентства «Гаудеамус» у виконанні хорової капели «Глорія» Луцького педагогічного коледжу. Після цього магістрів із успішним закінченням навчання привітала ректорка вишу Ірина Вахович.


 «Сьогодні ви змінюєте свій статус зі студента на випускника. Це історичний для вас день. Бажаю вам подальшого розвитку та процвітання. Кожна людина є інвестором, адже свої ресурси, свій потенціал та свій час вона інвестує для створення певного блага. Упродовж вашого навчання науково-педагогічний колектив  університету інвестував у вас, сьогодні ж ви стаєте на шлях самостійного життя і відтепер будете змушені інвестувати самі у себе, здобуваючи нові знання, - наголосила очільниця ЛНТУ.


Голова обласної ради Григорій Недопад, який наразі є аспірантом Луцького НТУ, привітав випускників-магістрів із важливим  для них днем та сам пригадав часи, коли також отримував відповідний освітній ступінь.

«Сьогодні мені пригадалось, що коли я став магістром, то мені відверто кажучи більше хотілося вчитися, адже за плечима вже було навчання у школі та у двох вишах. Але пройшов певний час і я відчув, що мені чогось не вистачає і для того, щоб продовжити молодість та здобути нові знання я пішов навчатись далі. Спілкування з викладачами та колегами - завжди надихають до саморозвитку. Переконаний, що вчитися необхідно усе життя, адже меж для самовдосконалення немає»,- зауважив голова Волиньради.

Григорій Недопад цього дня також виконав приємну місію та вручив дипломи магістрів, тим випускникам, які здобули не лише дипломи із відзнакою, але й численні перемоги на олімпіадах, конференціях, конкурсах наукових і дипломних робіт. 


Святковий настрій усім присутнім подарували заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець та юні учасники народного художнього колективу бального танцю «Троянда».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дві волинські громади перемогли у відборі швейцарсько-українського проєкту
Наступна новина Уточнення від мера Чернівців - вибуху кисню в лікарні не було
Останні новини
Схожі новини