Двом українським лабораторіям дали мільйон гривень на розробку вакцини від коронавірусу

Двом українським лабораторіям дали мільйон гривень на розробку вакцини від коронавірусу
Фото ілюстративне

В Україні є дві лабораторії, які працюють над створенням української вакцини проти коронавірусної хвороби. Виробництво планують у Львові та Харкові.

Про це розповів голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький у ефірі програми «Народ проти», пише 24 канал.

За його словами, заклади отримали понад 1 мільйон гривень на реалізацію дослідницьких робіт. Лабораторії, які зараз займаються вакцинами, знаходяться в Харкові та Львові.

«На сьогодні цим лабораторіям вже виділені кошти на дослідницькі роботи винаходу української вакцини. Ці гроші уже пішли. Мені здається, більше одного мільйона пішло у Львів і якась сума – в Харків», – сказав Радуцький.

До слова, стало відомо, що українців також залучать до тестування вакцини проти коронавірусу західного виробника. Зокрема 4,2 тисячі українських добровольців почнуть тестування, щойно підтвердять безпечність досліджень.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від ускладнень коронавірусу помер український блогер і фітнес-тренер Дмитро Стужук
Наступна новина У Луцьку під вежею Чорторийських розкопали нові підземелля
Останні новини
Схожі новини