Від ускладнень коронавірусу помер український блогер і фітнес-тренер Дмитро Стужук

Від ускладнень коронавірусу помер український блогер і фітнес-тренер Дмитро Стужук

Український інстаграм-блогер та колишній чоловік блогерки Софії Стужук, Дмитро, помер через ускладення коронавірусу. Сталось це 16 жовтня після різкого погіршення самопочуття.

Про трагічну новину повідомила його колишня дружина Софія Стужук. Заяву вона опублікувала у своєму інстаграмі, інформує 24 канал.

«Діми більше немає з нами. Його серце не витримало», – напаписала Софія.

За словами блогерки, чоловікові різко стало погано. Дмитро мав проблеми із серцем, через що в нього виникли ускладення від COVID-19, і він впав у кому.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Димы больше нет с нами. Его сердце не выдержало

A post shared by Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk) on

«Все дуже погано, не можу говорити, поїду з татом в лікарню. Діма зараз в дуже важкому стані, перебуває в несвідомому стані в реанімації. Ніяких прогнозів лікарі поки не дають. Поспілкувалася з лікарем, який займається лікуванням Діми, дуже хороший чоловік. Хочу відразу припинити всі чутки, які ходять навколо нашої сім'ї. Коронавірус не є небезпечним для абсолютно здорових людей, але у Діми були проблеми з серцем, ось і ускладнення сталося. Його серце не справляється, і Діма пережив клінічну смерть», – розповіла Софія Стужук у своїх інстаграм-сторіс.

Український фітнес-блогер Дмитро Стужук мав у своєму інстаграмі мільйон підписників. Окрім спорту, чоловік займався також продажем одягу.

5 з половиноюю років він жив у спільному шлюбі із 25-річною Софією Стужук, яка також є «мільйонеркою» в інстаграмі.

Останнім часом пара неодноразово розходилась, а у 2020-му і зовсім розлучилась.

Попри це, вони продовжували виховувати трьох спільних дітей – Давида, Лолу та Олівію. Варто додати, що Дмитро Старший від Софії на 10 років.

До слова, Софія Стужук виступає проти вакцинування дітей, а також проти пологів у лікарні. Двох донечок зіркова матуся народила в домашніх умовах.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому Лариса Духневич керуватиме новим ковідним шпиталем у Луцьку
Наступна новина Двом українським лабораторіям дали мільйон гривень на розробку вакцини від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини