«Дякую тим, хто перераховує навіть 1 гривню»: волинянка продовжує боротись з раком 4 стадії

«Дякую тим, хто перераховує навіть 1 гривню»: волинянка продовжує боротись з раком 4 стадії
Тетяна Куценко з донькою

Онкохвора волинянка Тетяна Куценко продовжує боротись з хворобою. Для порятунку їй потрібен препарат Ібранс, доза якого на місяць коштує 44 тисячі гривень. Разом з іншими препаратами вартість лікування сягає 50 тисяч.

"Сьогодні - 9 курс Ібрансу! Наступне КТ – 20 червня. Відчуваю себе добре, здається навіть, що я зцілена Богом! Це таке відчуття, яке важко пояснити! Це диво, що є на світі Божа сила! Єдине – це набряки, але зараз літо... Якщо на КТ буде щось не так, то їду в Харків на абляції печінки і легень, ціна 100 тисяч гривень. Якщо КТ покаже, що все дуже добре, то прийматиму Ібранс далі, скільки буде допомагати...Тобто скільки проживу, бо це 4 стадія», – пише жінка на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Держава незацікавлена в лікуванні і продовженні з нормальною якістю життя таких хворих, як я хоча це можливо! Тому моя надія завжди на Бога і людей! Дякую кожному з Вас за підтримку, хто перерараховує навіть одну гривню. Нехай кожного торкнеться світло і любов Бога, бо він любить усіх нас! Я вірю! І мої аналізи цьому докази Божої сили!», – каже жінка.

Реквізити для тих, хто має можливість допомогти:
Карта ПриватБанку 4149 4991 1968 3579 Visa
Карта ПриватБанк 5168 7573 3034 6836 MasterCard для переказів з інших банків. 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Приватна школа ThinkGlobal у Луцьку переїхала у нове просторе приміщення
Наступна новина Інспектори з паркування взялися за спальні райони Луцька
Останні новини
Схожі новини